BURSA / BÜYÜKORHAN - Atatürk İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçemiz kapalı pazar yerinde  yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Tatbikatını başarıyla gerçekleştirdik.Ülkü Akın Ortaokulu 28 Şubat Çarşamba günü 5. ders saatinde "SİVİL SAVUNMA EĞİTİMİ" sonrasında Sivil Savunma İkaz Alarmda Personel Tahliye  uygulaması gerçekleştirmiştir.192 öğrenci, 13 öğretmen,2 idareci ve 2 çalışan personel yapılan tatbikatı 1 dakika 48 saniyede sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmiştir. 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle etkinliklerimiz ve farkındalıklarımız devam edecektir.

DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI

Ock

TEKNOFEST 2024 yarışmalarına yönelik bilgilendirme sunusu, Atatürk İlkokulu öğrencileri katılımıyla Atatürk İlkokulu Çok amaçlı Salonu'nda gerçekleşti.

Ock

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Çocuk Gazetesi

TİYATRO VE HACİVAT KARAGÖZ GÖSTERİSİ

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni yapıldı.
100. yılında Cumhuriyet Kutlamalarını 4/B sınıfının yürüttüğü çalışmayla 4/B Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı yazı, marş, şiirler ve özlü sözler ile kutlandı.
Öğrencilerimiz büyük bir gurur ve mutluluk içinde "Cumhuriyet Bayramı" sevinci yaşadılar.